Σελίδες

Κυριακή 14 Ιουνίου 2009

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΡΟΔΟΠΗΣ
«Δώσαμε μια πολύ σκληρή εκλογική μάχη μέσα σε αντίξοες συνθήκες όπως διαμορφώθηκαν από το γενικότερο πολιτικό κλίμα, αλλά και από αυτές που εμφανίστηκαν τοπικά τις τελευταίες μέρες.
Συναντηθήκαμε όλο αυτό το διάστημα με χιλιάδες συμπολίτες μας σε μια πλούσια συζήτηση για τις θέσεις και τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ, για τα προβλήματα των εργαζομένων, των νέων ανθρώπων, των αγροτών κ.ά. Ήμασταν η μόνη πολιτική δύναμη που όπως και όλο το προηγούμενο διάστημα δεν φοβηθήκαμε να συγκρουστούμε με παγιωμένες συντηρητικές και φοβικές αντιλήψεις, να αντιπαρατεθούμε από θέση αρχών στην επιλογή του "Λευκού" στο πλαίσιο της δικής μας αντίληψης, για συνύπαρξη στην περιοχή με σεβασμό στη διαφορετικότητα και με την πεποίθηση ότι ο κοινός αγώνας είναι ο μόνος δρόμος για την επίλυση των προβλημάτων.
Μέσα σ' αυτές τις συνθήκες ήμασταν από τις λίγες πολιτικές δυνάμεις που σ’ αυτές τις εκλογές αυξήσαμε τοπικά την εκλογική μας δύναμη, όταν τα δύο παραδοσιακά κόμματα του δικομματισμού είχαν εκλογική καθίζηση, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το αποτέλεσμα μας ικανοποιεί, γιατί δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες της κοινωνίας.
Οφείλουμε να μελετήσουμε σε βάθος το αποτέλεσμα των εκλογών, ιδιαίτερα την έκφραση της αποχής ως επιλογή, όπως επίσης την επιλογή του "Λευκού" που αν και μειοψηφικό ρεύμα στις εκλογές έχει ένα πραγματικό κοινωνικό υπόβαθρο.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους ξεπερνώντας τις δυσκολίες μας τίμησαν με την ψήφο τους και να διαβεβαιώσουμε μαζί με αυτούς και όλους τους πολίτες ότι θα είμαστε μαζί στους μικρούς και μεγάλους αγώνες που έχουμε μπροστά μας».
Να ευχαριστήσουμε τα μέλη, τα στελέχη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ, ιδιαίτερα την υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ Ντιλέκ Χαμπίπ για αυτή την δύσκολη αλλά ωραία μάχη που δώσαμε.

1 σχόλιο:

  1. Πίσω στα ίδια; Με τίποτα!
    Πριν από μόλις δέκα μέρες, που τώρα μοιάζουν μήνες, ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ, προσπαθούσε μέσα σε βαρύ κλίμα να συζητήσει και να διαπιστώσει τις αιτίες ενός εκλογικού αποτελέσματος κατώτερου των προσδοκιών του. Το βαρύ κλίμα δεν αφορούσε μόνο στο αποτέλεσμα, ούτε μόνο στη διάψευση των καλλιεργημένων προσδοκιών. Αφορούσε και κάτι πιο προσωπικό...
    Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου: kokkinoprasinodiktyo.wordpress.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή