Σελίδες

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ


Μετά τις αποκαλύψεις για βασανιστήρια αντιφασιστών στη ΓΑΔΑ και την τρομοκρατία στο κέντρο της Αθήνας στις 09.10 , ένα ακόμη όργιο κρατικής καταστολής, βίας και αυθαιρεσίας καταγράφηκε ενάντια σε όσους επιλέγουν το δρόμο της αμφισβήτησης και του αγώνα.

Την Κυριακή 21-10 οι δυνάμεις του μισθοφορικού στρατού της ΕΛ.ΑΣ λειτούργησαν για ακόμη μια φορά ως τραμπούκοι και προστάτες ιδιωτικών συμφερόντων, για λογαριασμό του Μπομπολα. Απέναντι σε αυτούς που αγωνίζονται για την προστασία του αρχέγονου δάσους και της ίδιας τους της ζωής, η κυβέρνηση εξαπέλυσε πρωτόγνωρη αστυνομική βία. Έφτασε στο σημείο να μας κυνηγά, να δέρνει ανθρώπους, να ρίχνει ασφυξιογόνα και δακρυγόνα ακόμη και μέσα σε αυτοκίνητα δημιουργώντας σκηνικό πολέμου, γεγονότα που συνεχίστηκαν και έξω απο το αστυνομικό τμήμα του Πολύγυρου όπου παραπάνω απο 150 άτομα διαμαρτύρονταν για τις αναίτιες προσαγωές και συλλήψεις. Δεν δίστασαν ακόμη και να προπυλακίσουν και να χτυπήσουν τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής Κατερίνα Ιγγλέζη.  

Όσοι αγωνίζονται ενάνται στα μεταλλεία χρυσού τιμωρήθηκαν εχθές επειδή δε συναίνεσαν στην καταστροφη του παρθένου δάσους…επειδή δεν επέλεξαν τον καρκίνο και το θάνατο ως εναλλακτική… επειδή χαλούν τα σχέδια της διαπλοκής..Τόνοι χημικών, επιθέσεις, απειλές, ξυλοδαρμοί, αναίτιες συλλήψεις και κατασκευασμένες κατηγορίες ενάντια σε μια κοινωνία που αντιστέκεται και μπορεί να δείξει το δρόμο στην υπόλοιπη Ελλάδα και στη Ροδόπη ειδικότερα.

 Αυτό είναι που τρέμουν οι κυβερνήσεις και οι σύμμαχοι τους.

Τους έχουμε πάρει χαμπάρι όμως και το ποτάμι δε γυρίζει πίσω.. ….

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

ΝΕΟΙ-ΕΣ ΣΥΡΙΖΑ ΡΟΔΟΠΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου