Σελίδες

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

Επίσκεψη του Προέδρου του ΣΥΝ Α. Τσίπρα στην Κομοτηνή


Στην Κομοτηνή περιόδευσε ο Πρόεδρος του ΣΥΝ Α. Τσίπρας και επισκεύθηκε την FANCO του Ομίλου "Λαναρά" και τους εργαζόμενους της ΕΑΣ Ροδόπης, οι οποίοι κάνουν κατάληψη στο υποκατάστημα της ΑΤΕ.

Κατόπιν περιόδευσε στην αγορά της Κομοτηνής.

Ο πρόεδρος του ΣΥΝ αναφέρθηκε στο πρόβλημα της ανεργίας στη Θράκη, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στις εργαζόμενες και στους εργαζόμενους στις επιχειρήσεις «Λαναρά«, οι οποίοι παραμένουν απλήρωτοι επί μήνες.

«Είδαμε τους εργαζόμενους της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών, που είναι 20 μήνες απλήρωτοι και βρέθηκαν έξω από την Αγροτική Τράπεζα για να διεκδικήσουν αυτό που δικαιούνται. Από μια τράπεζα η οποία πήρε μεγάλο μέρος των εγγυήσεων και των ρευστών των 28 εκατ. και δεν έχει δώσει τίποτα στην πραγματική οικονομία» συνέχισε.

«Η παρουσία μας όλα τα προηγούμενα χρόνια είναι εγγύηση ότι και την επομένη των εκλογών θα σταθούμε μπροστά, μέσα στη Βουλή, μέσα στους αγώνες, στηρίζοντας τις κοινωνικές ανάγκες και τους εργαζόμενους, στηρίζοντας την κοινωνία που περνάει δύσκολα. Αυτό κάναμε κι αυτό θα κάνουμε και την επομένη των εκλογών» κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου